Naar boven

Creëer jouw perfecte lamp

Stel jouw eigen droomlamp samen met Calex Creations en creëer zo altijd een lamp die jouw interieur completer maakt!

 
 

Hoe werkt het?

Je droomlamp samenstellen wordt met Calex Creations heel simpel! Er zijn 4 onderdelen waarmee je een droomlamp kan maken; een plafondkap, een snoer, een lamphouder en dan natuurlijk nog de lamp!

Plafondkap

Bij de plafondkap heb je keuze uit verschillende kleuren, in totaal zijn er 9 verschillende kleuren. Daarnaast kan je ook nog kiezen hoeveel verschillende lampen je wilt ophangen aan 1 plafondkap, de plafondkappen zijn er namelijk met 1 gat, 3 gaten of 5 gaten erin. Hierdoor heb je ook de keuze om meerdere lampen aan 1 plafondkap te hangen.

Snoer

Door middel van de snoeren kan je een lamp creëeren die of helemaal in je interieur verdwijnt of er juist helemaal uitspringt. De snoeren zijn er van zwart tot felroze waardoor je altijd wel een kleur kan vinden die prachtig in jouw interieur past. De snoeren zijn er in 2 verschillende lengtes, 1.5 meter en 3 meter.

Lamphouder

De lamphouders zijn er in verschillende ontwerpen en in verschillende kleuren, alle lamphouders hebben een E27 fitting en hierdoor hoef je niet je droomlamp te laten liggen omdat je een lamphouder hebt gekozen met een andere fitting. 

De lamp

En nu het belangrijkste onderdeel; de lamp! Of je nu kiest voor een prachtige XXL lamp van Calex of een wat kleinere filamentlamp, bij KW Wonen hebben we een ruime keuze en wij weten dus ook zeker dat jouw droomlamp hier bij zit.

 
 
 

In het kort: