Naar boven

Landelijk


Landelijk interieur

Van een landelijk interieur wordt vaak gezegd dat het comfortabel, warm en 'gezellig' is. Maar hoe maak je het nou zo gezellig? Wij geven je graag de nodige inspiratie!


Maak het 'gezellig'!

Een gezellig interieur. Hoe maak je dat? Kies voor ronde vormen, zachte stoffen, een comfortabele bank en keramieken potten en vazen. 

Meer woonaccessoires
 


Barndeuren

Barndeuren passen qua stijl goed in meerdere interieurstijlen waaronder ook in een landelijke woonstijl.

Meer maatwerkkasten

Shutters, vouwgordijnen en behang

Je kunt allerlei prachtige gordijnen vinden die goed passen in een landelijk interieur. Denk bijvoorbeeld aan vouwgordijnen! Heb je ook al eens gedacht over shutters? Ook die staan namelijk erg gaaf bij een landelijke stijl! Versier de ruimte met behang! Door te kiezen voor een behang dat al veel doet met de sfeer in de ruimte, hoef je de sfeer minder toe te voegen door accessoires. Je interieur blijft rustig, maar straalt wel de sfeer uit die jij wilt.

 

Bekijk ook onze andere woonstijlen

Een interieur waarin jij je thuisvoelt is natuurlijk erg persoonlijk en meestal niet te omschrijven in één woord. Daarom hebben wij 5 woonstijlen samengesteld om jou te inspireren. We laten zien dat het juist vaak gaat om een gave mix van verschillende elementen om een echt persoonlijk interieur te creëren. Bij al onze winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met een advies op maat. Ze kunnen je niet alleen adviseren over welke raamdecoratie het beste past in jouw woonsituatie of welke vloer je het beste kunt kiezen met jouw woonwensen, maar ze kunnen ook goed helpen bij het ontwerpen van een totaalplaatje. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën waardoor we ook bij het creëren van een totaalplaatje rekening kunnen houden met iedere portemonnee.


Botanisch - Modern Chique

Landelijk - Industrieel