Naar boven

Modern chique wonen

Een modern chique interieur

Eén van de stijlen die wij je willen presenteren hebben wij omschreven als "Modern Chique". Een stijl die de perfecte mix vormt van mooie klassieke elementen in een modern jasje en tegelijkertijd moderne items met een kleine klassieke twist.

 
 


Warme donkere kleuren gecombineerd met strakke lijnen en zachte stoffen

Een warme, donkere kleur groen of blauw op de muur, een donker fluweelgroen of fluweelblauw gordijn, een velvet groene bank klinkt erg donker en zwaar, maar in de combinatie met een salontafel met dunne pootjes, glazen vazen en een licht vloerkleed maakt dat er een prachtig contrast ontstaat tussen donker en licht en zwaar en verfijnd.Aaibare stoffen en gouden accenten

Goud
Gouden accenten geven mooie accenten en zijn een gaaf contract met de donkere kleuren in een modern chique interieur.  

Velours
Bij een modern chique interieur zie je veel gebruik van "aaibare" stofjes, denk aan gordijnen en kussens van velours. Ook daarin zit natuurlijk net als in de gouden accenten een glanzend effect.

 

Elegante verlichting

Verlichting is natuurlijk erg belangrijk. Daar lees je hier meer over. De messing afwerking van de lampen op de afbeelding hierboven zorgt voor het klassieke, chique element en in combinatie met de glazen kap is dit een lamp die perfect staat in een modern chique interieur.

Deze mooie lampen van BePureHome zijn verkrijgbaar bij onze winkels in Schoonhoven en Apeldoorn. 

Lees meer over verlichting
 

Ronde spiegels

Een ronde spiegel is niet voor niets erg populair; het kan in vrijwel elk interieur goed gestyled worden. Met leren riem of hangend aan een touw maak je er een stoer item van, met een licht houten rand past de spiegel goed bij een Scandinavische stijl en in antiek zwart (zoals de spiegels op de afbeelding) past de spiegel erg mooi in een modern chique of industrieel interieur.

Deze spiegels van BePureHome zijn verkrijgbaar in onze winkels in Schoonhoven en Apeldoorn. 

Bekijk meer woonaccessoires


Bekijk ook onze andere woonstijlen

Een interieur waarin jij je thuisvoelt is natuurlijk erg persoonlijk en meestal niet te omschrijven in één woord. Daarom hebben wij 5 woonstijlen samengesteld om jou te inspireren. We laten zien dat het juist vaak gaat om een gave mix van verschillende elementen om een echt persoonlijk interieur te creëren. Bij al onze winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met een advies op maat. Ze kunnen je niet alleen adviseren over welke raamdecoratie het beste past in jouw woonsituatie of welke vloer je het beste kunt kiezen met jouw woonwensen, maar ze kunnen ook goed helpen bij het ontwerpen van een totaalplaatje. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën waardoor we ook bij het creëren van een totaalplaatje rekening kunnen houden met iedere portemonnee.


Botanisch - Industrieel

Landelijk - Scandinavisch