Naar boven

Verlichting

Goede verlichting is heel belangrijk. Het bepaalt de sfeer in huis, maar kan er ook voor zorgen dat je woonkamer ruimer lijkt doordat er geen donkere hoeken zijn. Wij helpen je graag bij het maken van een goed lichtplan. Daarnaast hebben we een leuk (wisselend) assortiment verlichting. Het assortiment kan per winkel verschillen, dus zoek je een specifieke lamp of merk? Vraag het jouw dichtstbijzijnde winkel.

 

Aan verlichting wordt vaak te weinig aandacht besteed, terwijl verlichting heel erg veel doet voor de sfeer in je huis. In veel woonkamers is er vaak geen goede balans tussen basis-, sfeer- en functioneel licht. Laat je inspireren door ons grote assortiment lampen. In de winkel kun je natuurlijk ook terecht voor een advies op maat.Online assortiment verlichting

KW Wonen valt onder de KW groep waar ook KlusWijs onder valt. De meeste KW Wonen winkels zijn een shop-in-shop in een KlusWijs bouwmarkt. Daarom vind je op sommige plekken een link met onze KlusWijs webshop. Zo ook voor de verlichting. Wil je online verlichting bestellen? Neem dan een kijkje op onze KlusWijs webshop. 

Bekijk ons online assortiment verlichting
 Basis-, sfeer- en functioneel licht

Het is erg fijn om te beginnen met een goede basisverlichting. Dit is vaak het licht dat je 's avonds het eerste aan doet waardoor de ruimte gelijkmatig verlicht is; denk aan een plafondlamp of inbouwspotjes. Het is extra handig als je ervoor zorgt dat je basisverlichting dimbaar is, dan bepaal je zelf de sterkte van het licht. Daarnaast wil je natuurlijk sfeerverlichting. Hier speelt naast de plek van de lamp natuurlijk ook het design van de lamp een grote rol, want een lamp die naast functioneel ook een eyecatcher is in huis geeft ook sfeer. Naast basis- en sfeerlicht wil je misschien ook wel ergens een lamp waarbij je een boek kunt lezen of om dat ene mooie kunstwerk in huis te verlichten (functioneel licht). Je leest het al; het kiezen en samenstellen van de juiste verlichting is een klusje om even over na te denken. Wij denken graag met je mee!Creëer jouw perfecte lamp

Stel je eigen droomlamp samen. En creëer zo altijd een lamp die jouw interieur completer maakt! Klik op de button hieronder voor meer informatie! 

Creëer jouw perfecte lamp