Naar boven

De favorieten van stylist Anita


Behangrol Favorieten

NATUURLIJK EFFECT
Naturals Wallcoverings is een handgemaakt behang van Eijffinger dat gemaakt is van onder andere bamboe en zeegras. Geen enkele rol behang is hetzelfde, want iedere rol heeft meer of minder structuur. Dit zorgt voor een mooi natuurlijk effect. Mijn favoriet is de 303558. Hier zit een (natuurlijk) kleurtje in en maakt het allemaal heel aards en warm.

 

GROOTS EFFECT
De stof Renegade Natural 01 zorgt bij een strakke hoekbank zoals deze Tori bank van Sevn voor een mooi groots effect en is dus geschikt voor een ruime woonkamer. Voor een knus effect zou je deze stof op een 3-zits Michelle bank kunnen doen, voor bijvoorbeeld in een serre of veranda, of wanneer je kleiner bent behuisd.


 

DROOMKAST
Ik ben dol op zwarte inloopkasten. Zonder deuren, maar mét alle toeters en bellen. Er is zoveel mogelijk met de Raffito kasten: van uittrekbaar broekenrek tot uittrekbare garderobestang, van garderobelift tot ingefreesde verlichting of uittrekbare legplank. Bij mij moet de uittrekbare spiegel er zeker in!


 

GEWEVEN HOUT
De trend van het moment is geweven hout door de natuurlijke look-and-feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier. 


De natuurlijke look brengt warmte en sfeer in huis.INBETWEEN VAN LINNEN
Mijn favoriete raamdecoratie is deze Roots inbetween van Vadain, hier zit 40% linnen in. Deze inbetween heeft net even wat meer body en een natuurlijke uitstraling. De stof past perfect in een design interieur, maar ook in een landelijke inrichting.

Maak een afspraak