Naar boven

Interieuradvies

Je hebt al een mooi huis, maar het voelt nog niet helemaal als je thuis? Of je gaat verhuizen en hebt nu de kans om je woninginrichting helemaal vorm te geven naar jouw stijl? Van je huis een thuis maken en je interieur een persoonlijk tintje geven klinkt héél gezellig, maar hoe doe je dat? Een mooi behang of gave kleur verf op het oog? Een wensenlijstje met meubels klaarliggen? Dan ben je goed op weg, maar het samenvoegen van deze wensen tot een interieur met samenhang en de juiste sfeer is niet makkelijk.

Deze uitdaging gaan wij graag aan. Door de juiste combinatie van materialen, kleuren en structuren van de vloer, raambekleding, muren, meubels en woonaccessoires ontstaat er een spannend interieur. Bij al onze winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met een advies op maat. Ze kunnen je niet alleen adviseren over welke raamdecoratie het beste past in jouw woonsituatie of welke vloer je het beste kunt kiezen met jouw woonwensen, maar ze kunnen ook goed helpen bij het ontwerpen van een totaalplaatje. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën waardoor we ook bij het creëren van een totaalplaatje rekening kunnen houden met iedere portemonnee. 

Onze interieurstylisten staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Kom langs in één van onze winkels of neem vraag via onderstaande button (vrijblijvend) een offerte aan. 
Blader door ons inspiratiemagazine!

Vol stylingtips en -inspiratie
Zowel in onze winkels als door middel van ons inspiratiemagazine geven wij je graag een dosis wooninspiratie en -tips.
Wat lees je in ons inspiratiemagazine?

We hebben twee gave binnenkijkers en beantwoorden onder andere de volgende vragen:

- Behangen of verven?
- Voor welke vloer kun je het beste kiezen?
- Spaarlampen, ledlampen, lumen, watt; hoe zit het nu met verlichting?
- Wat doet welke kleur met je?
- Welke raamdecoratie past bij jou?

Bekijk (en download) het magazine online of haal er één op in jouw dichtstbijzijnde winkel.

Bekijk het magazine hier
 

Advies op maat

Kleuradvies

Kleur bepaalt voor een heel groot deel de sfeer in je huis. Met kleur kun je je huis groter of kleiner laten lijken, warmer of koeler laten aanvoelen. Een lichte kleur weerkaatst het licht het beste, waardoor ruimtes groter aanvoelen. Een donkere kleur waar het licht opvalt, absorbeert de kleur waardoor de kamer kleiner lijkt.

Je kunt natuurlijk ook heel goed kiezen voor één muur in een felle kleur. Benieuwd naar ons advies voor jouw interieur? Kom gauw langs in één van onze winkels!

Zoek jouw dichtsbijzijnde winkel

Gordijnen of jaloezieën?

De mogelijkheden lijken oneindig: rolgordijnen, jaloezieën, houten jaloeziën, gordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen.

Lastig zoveel keuze, maar ook erg fijn, want voor elke woonstijl vind je bij ons raamdecoratie die precies past in jouw plaatje. Kom langs om de stoffen in het echt te bekijken en laat je adviseren welke soort raamdecoratie het beste past bij jouw woonwensen. 

Ons assortiment raamdecoratie

Kasten op maat

Van kasten op maat wordt vaak onterecht gedacht dat het erg prijzig is. Zonde, want dat hoeft helemaal niet en er is zoveel mogelijk.

Wij laten je graag zien wat de opties zijn voor jouw opbergwensen. 

Zoek jouw dichtsbijzijnde winkel