Naar boven

Kasten op maat

Bij KW Wonen vind je een breed aanbod van maatwerkkasten van Garobe, Raffito en DSH. Beide merken staan voor kwaliteit met ongekende mogelijkheden. Deze kasten zijn absoluut de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te zijn.

 

Inmeten, ontwerpen en inbouwen

Ga jij voor een kast op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze winkels om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen de kast voor je inmeten, ontwerpen en bouwen.


Blader hier door de maatwerkkasten brochure

 

Schuifdeurkasten

Of je nu rechte of schuine wanden hebt, voor elke vorm van je kamer is een schuifdeurkasten systeem te realiseren. Uiteraard met soepel rollende deuren, een soft-cose systeem en in precies die kleur en stijl die je zoekt. Je hebt een ruime keuze aan omlijstingen en stijldeuren. Wij ontwerpen, samen met jou, gemakkelijk en snel een schuifdeurkast of schuifwand die past bij jouw stijl, smaak en interieur. Achter de door jouw uitgekozen schuifdeuren hoort natuurlijk een kastinterieur dat past bij jouw stijl en smaak. Alles is optioneel en zelf in te vullen. Extra dikke panelen voor een robuuste uitstraling. Met of zonder achterwand. Legplanken, garderobestangen, soepel lopende softclose ladeblokken en vele andere accessoires. Met een efficiënte kastinrichting creëer je een zee aan opbergruimte. 
 

Inloopkasten

Een inloopkast is prachtig, maar vaak moeilijk op een mooie manier in te bouwen. Wij helpen je graag! Wij werken met Garobe en Raffito inloopkasten en die kun je geheel naar eigen wens samenstellen met een leg- en hanggedeelte, lades, verlichting en nog veel meer! 


Tapijt in je inloopkast of een vloerkleed op maat

Wat maakt een inloopkast zo mogelijk nóg comfortabeler? Tapijt of een vloerkleed onder je voeten! Je kunt kiezen voor tapijt óf voor een vloerkleed op maat!

Laat je inspireren! 

Geïnteresseerd in tapijt? Bekijk onze verschillende soorten tapijten en laat je inspireren door op onderstaande button te klikken!  

Bekijk hier tapijtinspiratie
 
Vloerkleden 

Ook zo'n fan van vloerkleden? Met behulp van vloerkleden kun je zoiets moois maken! Laat je inspireren door al onze vloerkleden en druk op onderstaande button om nog meer moois te bekjiken. 

Meer vloerkleden
 

Knieschotten

Knieschotten zijn de ideale opbergoplossing voor kamers met schuine wanden. Om de knieschotten op de juiste plek van de muur te kunnen monteren moeten deze op de perfecte hoogte gezaagd worden. Wij helpen je hier graag bij en kunnen de schotten ook voor je inbouwen.

Draaideurkasten

Een draaideurkast is een ideale oplossing voor als je op zoek bent naar een mooie boekenkast, handige kantoorkast of woonkamerkast. Je kunt de kast indelen zoals je wil, dat betekent dat je zelf bepaalt waar je deurtjes, lades of open vakken wil. Je kunt zelf kiezen voor de afwerking (in één stijl of juist contrasterend), greepjes (of greeploos met push-to-open), deuren (paneeluitvoering of afgewerkt met een luxe glasplaat). 


Voor iedere portemonnee

Van grote inloopkast tot kleine schoenenkast.

Van kasten op maat wordt vaak onterecht gedacht dat het erg prijzig is. Zonde, want dat hoeft helemaal niet en er is zoveel mogelijk voor iedere portemonnee. Denk aan: schuifdeurkasten met een zelf samen te stellen kastinterieur, knieschotten, inloopkasten en draaideurkasten. Met een kast op maat kun je in elke ruimte in je woning een ideale en mooie opbergoplossing creëren. Wij laten je graag zien wat de opties zijn voor jouw opbergwensen.

 


Kasten met marmerlook deuren