Naar boven

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kun je ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van je woning maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. Een uitvalscherm houdt de zon doeltreffend buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft. Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van de gevel. Met een uitvalscherm kun je ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van de woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. Je kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geef je het geheel een persoonlijk tintje.

In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. Je kunt een keuze maken uit verschillende types uitvalschermen in zowel semi-cassette en cassette-uitvoering. Veel opties zijn mogelijk zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen, zowel handmatig als elektrisch.