Naar boven

Rol- en duorolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van KW Wonen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinaties van kleuren, transparanties en dessins kun je naar hartenlust variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen.In onze uitgebreide collectie rolgordijnen kun je altijd een rolgordijn vinden die past bij jouw woonstijl. Je kunt variëren in kleuren, transparanties en dessins. De verschillende stofkwaliteiten komen met verschillende lichttransparanties. Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Ook een dakraam is geen probleem, het rolgordijn kan dan gemonteerd worden in een lichtdichte cassette.

 

Maatwerk

De juiste keuze begint met een juist advies. Desgewenst wordt je product vakkundig gemeten en gemonteerd. Er is altijd een oplossing voor ieder raam of dit nu een groot, hoek- of een dakraam is. 

Trendy, functioneel en actueel
De collecties worden regelmatig aangepast aan de laatste interieurtrends. Daarbij bieden ze grote functionaliteit. Raamdecoratie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter blijft het behaaglijk in huis. Wil je inspiratie opdoen voor kleuren, producten en materialen? Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen. Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen