Naar boven

Dit zijn de woontrends in 2021


Zin in een nieuw interieur?

Krijg jij soms ook de 'woonkriebels'? Zin in een nieuw kleurtje op de muur, misschien ook een nieuw vloerkleed of toch gelijk de hele boel omgooien? Je herkent het vast dat je, meestal zo na de zomer, steeds weer meer je binnen begeeft en kritischer kijkt naar je interieur. Ineens is die kleur op de muur niet meer zo mooi als 'ie was en matcht de bank eigenlijk niet helemaal lekker met het vloerkleed. Je krijgt zin in verfrissing, vernieuwing én het liefst meteen. 

Voor welke woonstijl ga jij?


Laat ons je inspireren

Heb je de fase dat je je interieur wilt aanpakken bereikt? Dan is het goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Wij inspireren je namelijk graag en informeren je over de nieuwste trends op woongebied. In alle KW Wonen winkels werken interieurstylisten die de trends op de voet volgen en de kwaliteit bezitten om niet alleen die trends te presenteren, maar te kijken wat past bij jou en bij jouw woonwens(en). Vervolgens gaan zij aan de slag om er een compleet plaatje van te maken waarin eenheid te vinden is. 

Maak een afspraak met een interieurstylist
 

Woontrends 2021

Voor welke woonstijl ga jij? Ben je van een uitgesproken interieur met diepe, warme kleuren en harde contrasten? Of ga je liever voor een rustige basis met veel aardse kleuren, organische vormen en licht hout? 

Je huis als fijnste plek

Het klinkt heel logisch dat je huis moet aanvoelen als de fijnste plek om te zijn, maar als je niet blij of rustig (of wat je wil worden) wordt van je interieur dan is het niet de fijnste plek waar je kan zijn. Belangrijker dan ooit is het in onze huidige situatie dat je gelukkig wordt van je 'thuis'. Daarom zeggen wij ook 'maak van je huis een thuis'. Zorg dat het voelt als jouw fijne thuis, de fijnste plek waar je kan zijn. 

 

Zen thuis

Een interieur dat rust en geborgenheid uitstraalt. Warme aardse kleuren zorgen voor eenheid en rust. In het materiaalgebruik zie je veel licht hout en warme (teddy)stoffen. Perfect bij deze stijl zijn organische vormen. Zin in wat kunst? Kijk dan eens naar lijntekeningen van gezichten. Deze minimalistische prenten passen helemaal in dit interieur.

Brave Ground

De kleur Brave Ground past perfect bij deze woonstijl!

 

Uitgesproken thuis

Tegenover het rustige, zachte en aardse zien we ook een heel andere woonstijl; een uitgesproken stijl met veel (donkere) kleuren en harde contrasten. De kleur donkerblauw gaan we veel zien in 2021 en past erg mooi bij deze woonstijl. Een donkerblauwe of donkerbruine basis met knalkleuren als accenten. We zien veel harde contrasten dus glimmend naast ruw, maar ook hyper modern naast klassiek. Een spannend interieur waarin je elke keer weer iets nieuws ontdekt. 

 


Fris Thuis

Comfortabel, rust en geborgenheid. Bij deze woonstijl zijn de basiskleuren grijstinten. Als frisse tegenhanger wordt gekozen voor 2 kleuraccenten. We laten je hier een paar opties zien. Ook hier zien we veel natuurlijke en aaibare materialen. Rechte, hoekige vormen geven rust, maar worden afgewisseld met aparte vormen voor wat speelsheid. Daarnaast kun je in dit interieur goed kiezen voor een gave statement piece