Naar boven

Behang

Behang is misschien wel de snelste manier om sfeer aan te brengen in je huis. Zoveel wensen, zoveel dessins. Met behang kun je echt alle kanten op. Van eenvoudige designs tot "aaibare" reliëfs. Met ons uitgebreide assortiment behang in allerlei soorten kleuren en printjes vind je altijd een behang dat past bij jouw woonwens. Je hebt meerdere soorten behang, zoals papier, vinyl en vlies. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit de zeer populaire behangsoort: vliesbehang. Dit behang is makkelijk zelf te behangen en wordt ook wel snelbehang genoemd.

 
Behangpanelen en -cirkels

Je eigen foto als fotowand? Of een foto uit ons assortiment als fotowand? Bij KW Wonen heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Upload de afbeelding en klaar. Meer informatie? Kijk online of kom naar één van onze winkels

Fotobehang

Bij KW Wonen heb je een ruime keuze uit verschillende soorten kinderkamer behang. Er is van alles mogelijk. Kijk online of kom naar een van onze winkels voor de mogelijkheden!

Kinderkamer behang

Bij KW Wonen heb je een ruime keuze uit verschillende soorten kinderkamer behang. Er is van alles mogelijk. Kijk online of kom naar één van onze winkels voor de mogelijkheden!

Behang is hip én snel

Behang is snel? Behang wordt soms nog geassocieerd met 'een moeilijke klus', terwijl tegenwoordig het grootste deel van het behang héél makkelijk aan te brengen is. Dat behang is vliesbehang. Je hebt meerdere soorten behang, zoals papier, vinyl en vlies. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit de zeer populaire soort: vliesbehang. Met vliesbehang is het (net als met het sauzen van een muurtje) makkelijk en misschien wel de snelste manier om sfeer aan te brengen in huis. Niet voor niets wordt vliesbehang ook weleens snelbehang genoemd.


 
Geen behangtafel nodig!

Smeren en plakken maar! Met vliesbehang smeer je de muur in met lijm. Het behang plak je dan zo op de muur. Wanneer je muur glad is, kun je zelfs nog makkelijk het behang een beetje schuiven op de muur, zodat je de naden heel mooi krijgt. Een ander groot voordeel is dat het behang ook weer heel makkelijk te verwijderen is. 

Ons laten behangen?

Vraag in jouw dichtstbijzijnde winkel naar de mogelijkheden om de behangklus aan ons uit te besteden!

  
 
Wauw! Behangpanelen en -cirkels!

Dit kan ook met behang! Noem het versieren, verfraaien of pimpen. Behangcirkels en -panelen geven je de mogelijkheid om je wanden op een snelle manier een compleet nieuwe uitstraling te geven.