Naar boven

Raamfolies

In ons assortiment hebben wij 3 soorten raamfolies: zelfklevende, static 1-2-3 en static premium. Lees hier meer over de verschillende soorten raamfolies.Wanneer je privacy wil creëren, maar tegelijkertijd ook licht je huis in wil laten is raamfolie een hele mooie oplossing. Bovendien kun je binnen het assortiment raamfolie kiezen uit 3 verschillende soorten: zelfklevende -, static 1-2-3 - en static premium raamfolie. Hieronder lees je meer over de verschillende eigenschappen van deze folies. Kom langs in één van onze winkels om de folies in het echt te bekijken en je eventueel te laten adviseren. Of ga naar de website van KlusWijs en bekijk ons assortiment!

Zelfklevende raamfolie

Zelfklevende raamfolie is de goedkoopste optie. Deze folie dient op een nat gemaakt raam te worden aangebracht. Na het verwijderen van de achterlaag blijft de folie met lijmlaag over. Wanneer je dit type folie verwijdert, blijft er een lijmlaag op het raam achter. Dit is uiteraard wel schoon te maken.

Static 1-2-3 raamfolie

Static 1-2-3 folie zit qua prijs tussen de zelfklevende folie en de Premium folie in. Dit is een statisch hechtende folie, wat inhoudt dat hier geen lijm aan te pas komt. Ook dit type dient op een vochtig raam te worden aangebracht. Het voordeel van statisch hechtende folie is dat het folie makkelijk weer te verwijderen is en bovendien kun je het hergebruiken.


KW Wonen valt onder de KW groep en biedt het aanbod raamfolies aan via de website van KlusWijs.

 

Static Premium raamfolie

Static Premium folie is de duurste keus van deze 3 soorten folie. Het aanbrengen en verwijderen gaat op dezelfde manier als de Static 1-2-3 folie. Het verschil tussen de Static Premium en Static 1-2-3 is dat de Static Premium van beter en gladder materiaal is gemaakt. Dit houdt in dat het nog makkelijker aan te brengen is. Daarnaast is het makkelijker schoon te maken dan de Static 1-2-3 versie.