Naar boven

Verf

De kleur van je verf bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Ga je voor een warme, donkere kleur of liever een koele, frisse tint? Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren over welke kleuren (combinaties) passen bij jouw woonwensen. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten verf in elke gewenste kwaliteit en voor iedere portemonnee.

 

Verschillende merken verf

We hebben verf van verschillende merken, zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol en natuurlijk ons eigen vertrouwde merk. Bovendien kunnen we verf mengen in meer dan 10.000 kleuren!

KW Wonen valt onder de KW groep en biedt het aanbod verf aan via de website van KlusWijs.

 
Soorten verf

Welk effect wil je bereiken?
Kies uit ruim 10.000 kleuren verf én vergeet niet dat je ook een ruime keuze hebt in soorten verf waaronder lakken, beits, krijtverf, magneetverf en radiatorlak. 

Creëer een poederachtig, mat effect door gebruik te maken van krijtverf. Maak van je muur een magneetbord met behulp van magneetverf en geef je buitenhout een langer leven door te beitsen. Wil jij een bepaald effect creëren? Laat je adviseren welke verf daarvoor het meest geschikt is.


Krijtverf

Ben je op zoek naar krijtverf? Wij leggen je alles uit over het werken met krijtverf. Klik op de button hieronder en kom meer te weten over het aanbrengen van krijtverf, het verdunnen van krijtverf en nog veel meer! Of bekijk ons assortiment aan krijtverf. 

Lees meer over krijtverf
 

Klus uitbesteden

Zin in een nieuwe kleur op de muur, maar geen zin om zelf te schilderen? Geen probleem! Wij kunnen ook de klus uit handen nemen.