Naar boven

Kasten

Ben je op zoek naar een gave lockerkast, eenvoudige ladekast, stijlvolle buffetkast of een andere soort kast? Wij hebben een groot assortiment kasten. Liever een kast op maat? Dat kan natuurlijk ook. 

 

Kies jouw ideale kast

We hebben heel veel gave kasten in ons assortiment voor elke ruimte. Zoek je een kast voor in de woonkamer om je mooiste vondsten en verzamelingen tentoon te stellen, een handige kast om spullen uit het zicht op te kunnen bergen of een fijne kast voor de kinderkamer? Wij hebben voor elke wens een passende kast! Kom bij ons langs en laat je op deze pagina vast inspireren.Swing cabinet

WOOOD Swing schuifdeur kast is een gave en opvallende toevoeging aan het interieur. De schuifdeur biedt plaats aan tijdschriften, borden of andere items. Achter de schuifdeur en in het open gedeelte kunnen ook items worden geëtaleerd. Bovendien bieden de 2 lades veel opbergruimte. Dit maakt van de Swing schuifdeurkast niet alleen een prachtige en unieke kast, maar ook een goede opberger.

De Swing schuifdeurkast is gemaakt van massief grenen hout dat is geschuurd en afgewerkt in de kleur leem. De kast heeft een hoogte van 200 cm, een breedte van 150 cm en een diepte van 46,5 cm. 

De schuifdeurkast wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

 


Wat is er nou zo leuk aan deze CONNECT serie? 
Je kunt je eigen kastenwand bouwen! De serie bestaat uit een ladekast en 3 basiskasten; een 2-deurskast, een 2-deurskast met lades en een 3-deurskast met lades. De kasten zijn zo gemaakt dat ze vlak tegen elkaar aan kunnen worden geplaatst waardoor je de kast zo breed kunt maken als je zelf wilt. De 2-drs en 3-drs kasten zijn beschikbaar met twee typen deuren: een strokendeur met sleuven als handgreep of de stoere lockerdeur met wit metalen grepen. De CONNECT 3-drs kasten beschikken over een breed hang-/leg interieur (1 roede + 1 legplank) en achter de rechterdeur 3 gedeelde legplanken. Meer legplanken? Dat kan! Je kunt gaan voor een extra interieurpakket. In het hanggedeelte komt dan een extra tussenschot met 2 extra legplanken. Deze kasten worden geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Ga jij voor wit of kleur?
De romp van de kast is gemaakt van massief grenenhout. De binnenzijde is voorzien van gemelamineerde legplanken wat heel praktisch is met schoonmaken. De kasten zijn in de kleur wit gespoten, maar je schildert ze binnen een handomdraai ook in een andere kleur (gebruik in dat geval watergedragen lak).

Stoere kledingkast met 3 schuifdeuren

Dit is Luuk. Deze WOOOD garderobekast heeft een stoere, moderne, industriële uitstraling. De kast is (hxbxd) 215x170x61, heeft 3 schuifdeuren met een verticale V-groef. Het zwart metalen schuifsysteem geeft deze kast het stoere accent. De kast bestaat uit 1/3 leggedeelte (4 wit gemêlamineerde spaanplaat legplanken) en 2/3 hanggedeelte. In het hanggedeelte zitten ook 2 wit gemêlamineerde spaanplaat legplanken. 

De kast is gemaakt van massief (FSC gecertificeerd) grenen hout m.u.v. de legplanken, binnenwanden, bodem- en bovenplaat, deze zijn van spaanplaat bekleedt met witte folie en de achterwand is van wit gelakt hardboard. Deze kast is zo geconstrueerd dat deze is uit te breiden door middel van het koppelen van één of meerdere Luuk garderobekasten. 

De garderobekast Luuk wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.Een allemansvriend

De WOOOD wandkast Isabel (hxbxd) 191x118x47 cm is een brocante wandkast en is gemaakt van massief betongrijs gelakt, FSC gecertificeerd, grenenhout. Deze wandkast Isabel is tijdloos en past in elke woonstijl. De 4 legplanken in deze kast zijn gemaakt van gemêlamineerd spaanplaat. De deuren zijn voorzien van solide metalen scharnieren en een slot met sleutel. Deze wandkast Isabel is ook in de kleur wit verkrijgbaar. 

De wandkast Isabel wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.