Naar boven

KW Wonen woninginrichting

Alles voor je interieur

Bij KW Wonen kun je terecht voor je complete woninginrichting. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw interieur. Denk hierbij aan raamdecoratie en gordijnen, vloeren en vloerkleden, verf en behang, kasten op maat, verlichting, meubels en woonaccessoires. In onze winkels vind je interieurstylisten die jou helpen met het creëren van een interieur waar jij blij van wordt. Je kunt de klus natuurlijk zelf uitvoeren, maar bij al onze winkels staat er ook altijd een klussendienst klaar die alle klussen uit handen kan nemen. 

Bij KW Wonen kun je dus je woning compleet laten stofferen (muren, ramen of vloer) én inrichten aan de hand van een deskundig interieuradvies. Wij hebben een breed aanbod producten van instapniveau tot professioneel waardoor je altijd bij ons terecht kunt of je nu een groot of klein budget hebt.

Interieurstylisten

In al onze KW Wonen winkels werken interieurstylisten. Dat betekent dat je bij ons niet alleen je behang, vloeren, raamdecoratie, meubels, woonaccessoires etcetera kunt uitzoeken, maar dat je met al je woonwensen kunt aankloppen en en dat onze interieurstylisten heel graag met je meedenken. Zij kunnen bij jou thuis komen om mee te kijken, de ruimte te beoordelen en het lichtinval om zo met een passend advies en plan jouw woonwensen te realiseren.

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel