Naar boven

Maatwerk

Alles op maat

Net als een jas of schoenen in de juiste maat, zijn er in je huis ook dingen die precies moeten passen. Denk aan: horren, inbouwkasten, deuren of raamdecoratie. Met maatwerk is het product écht afgestemd op jouw woning. Wij kunnen indien nodig, zoals bij een inbouwkast, voor jou het ontwerp verzorgen, inmeten en het product monteren.

Offerte aanvragen 


Raamdecoratie op maat

De juiste keuze begint met een juist advies. KW Wonen geeft je graag advies 'op maat' en maakt je wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Desgewenst wordt je product vakkundig gemeten en gemonteerd. Er is altijd een oplossing voor ieder raam of dit nu een groot, hoek- of een dakraam is. Hiernaast zijn voorbeelden te vinden van klussen die uitgevoerd zijn! Onze klussers helpen je graag met het bieden van passende oplossingen.

Alle raamdecoratie 

Kasten op maat

Wil jij graag een kast op maat? KW Wonen biedt een groot assortiment maatwerkkasten. Van grote en kleine maten tot maten die precies in een bepaalde hoek passen. Niks is te gek! Garobe, Raffito en DSH zijn merken die KW Wonen biedt. Beide merken staan voor kwaliteit met ongekende mogelijkheden. Deze kasten zijn absoluut de meest ideale manier van opbergen. 

Fotobehang

Maak je huis persoonlijk met fotobehang! Bij KW Wonen kun je je eigen fotobehang ontwikkelen. Zo kun je jouw mooiste en vrolijkste momenten terugzien op de muur. Ook kun jij je favoriete dier of plaats ontwerpen. Creëer jouw ideale kamer met ons fotobehang op maat. Hiernaast zijn een paar voorbeelden van fotobelang te zien die wij hebben uitgevoerd.

Kies fotobehangVloerkleed op maat

Wil jij volledig je eigen vloerkleed ontwerpen? Van het bepalen van de kleur en de maat tot de vorm en het materiaal. Bij KW Wonen kun je terecht voor het personaliseren van jouw ideale vloerkleed! 

 
 


Traprenovatie 

WIl jij graag jouw trap pimpen? Door de traprenovatie van KlusWijs is jouw trap binnen no-time opgeknapt. KW Wonen heeft een groot aanbod aan tapijten: van effen kleuren, oneffen kleuren, patronen tot aan hoogpolig tapijt en een marmerlook. Alles is mogelijk!

Vraag offerte aan 

Onze klusdienst

We snappen heel goed als je niet de mogelijkheden, kennis, zin of tijd hebt om klussen zelf uit te voeren. Daarom staan wij graag voor je klaar met onze klusdienst. Of het nu gaat om het verven of behangen van muren, leggen van vloeren, maken van kasten op maat of het inmeten en monteren van raamdecoratie, wij kunnen alle klussen voor jou uit handen nemen. 


Inmeten, ontwerpen en monteren

Niks is ons te gek! Wij helpen je graag met het creëren van jouw ideale interieur, niet alleen in de winkel, maar ook door de klus bij jou thuis uit te voeren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Kom langs in één van onze winkels of vraag vrijblijvend (online) een offerte aan.