Naar boven

Interieuradvies

Van jouw huis een thuis maken en je interieur een persoonlijk tintje geven klinkt héél gezellig, maar hoe doe je dat? De juiste sfeer en inrichting bepalen voor een huis kan een flinke uitdaging zijn. Goed nieuws: onze interieuradviseurs pakken deze uitdaging graag met beide handen aan! 

Persoonlijk advies
Door de juiste combinatie van materialen, kleuren en structuren kun je een interieur spannend maken. Elke KW Wonen winkel heeft een interieurstylist in huis die graag met je meekijkt om zo tot een persoonlijk advies te komen. Daarbij wordt gekeken naar de ruimte en de lichtinval, want al deze factoren tellen mee. 

Ontwerp totaalplaatje
Van de vloer tot de kleur aan de muur. Van de gordijnen tot aan de meubels. Onze stylisten ontwerpen het totale plaatje voor je. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. En bij jouw portemonnee!

Onze interieuradviseurs staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan!
  Laat je inspireren door ons magazine!

 

Advies op maat

Kleuradvies

Kleur bepaalt voor een heel groot deel de sfeer in je huis. Met kleur kun je je huis groter of kleiner laten lijken, warmer of koeler laten aanvoelen. Een lichte kleur weerkaatst het licht het beste, waardoor ruimtes groter aanvoelen. Een donkere kleur waar het licht opvalt, absorbeert de kleur waardoor de kamer kleiner lijkt.

Jouw dichtsbijzijnde winkel

Gordijnen of jaloezieën?

Rolgordijnen, jaloezieën, houten jaloeziën, gordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen. Lastig zoveel keuze, maar ook erg fijn, want voor elke woonstijl vind je bij ons raamdecoratie die precies past in jouw plaatje. Kom de stoffen in het echt bekijken en laat je adviseren.

Onze raamdecoratie

Kasten op maat

Van kasten op maat wordt vaak onterecht gedacht dat die erg prijzig zijn. Zonde, want dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Bovendien; er is zoveel mogelijk. Kom gerust eens langs in één van onze winkels en laat je persoonlijk adviseren. Wij laten je graag zien wat de opties zijn voor jouw opbergwensen. 

Jouw dichtsbijzijnde winkel