Een Scandinavisch interieur

Licht, fris, zwart, wit, blank hout; het past allemaal bij een Scandinavisch interieur. 

Scandinavisch interieur KW Wonen

Functioneel en mooi

Een mooi en functioneel interieur, dat is zeker kenmerkend voor de Scandinavische woonstijl. Weinig poespas, misschien wat minimalistisch, maar door het gebruik van zachte, neutrale kleuren en natuurlijke materialen wordt het niet te kil.

Zwart, wit, pasteltinten

Kleurgebruik-Scandinavisch-interieur-ByBo

Bekijk ook onze andere woonstijlen

Een interieur waarin jij je thuisvoelt is natuurlijk erg persoonlijk en meestal niet te omschrijven in één woord. Daarom hebben wij 5 woonstijlen samengesteld om jou te inspireren. We laten zien dat het juist vaak gaat om een gave mix van verschillende elementen om een echt persoonlijk interieur te creëren. Bij al onze winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met een advies op maat. Ze kunnen je niet alleen adviseren over welke raamdecoratie het beste past in jouw woonsituatie of welke vloer je het beste kunt kiezen met jouw woonwensen, maar ze kunnen ook goed helpen bij het ontwerpen van een totaalplaatje. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën waardoor we ook bij het creëren van een totaalplaatje rekening kunnen houden met iedere portemonnee.

  • Bezoek een KW Wonen

  • Ga naar een KW Wonen bij jou in de buurt en wij helpen je verder!

  • Of gebruik je locatie
  • Bekijk alle winkels

Landelijk - Industrieel woonstijlen KW Wonen
Landelijk - Industrieel
Ververs mijn locatie Wij hebben uw voorkeurs vestiging opgeslagen door middel van een cookie. Klik om deze te verversen (de dichtsbijzijnde locatie wordt opnieuw bepaald).