Wauw! Dit kan ook met behang!

Behangen is allang geen tijdrovende klus meer. Doordat bijna al het behang dat wij verkopen gemaakt is van een dikke kwaliteit vliesbehang is het behangen van wanden een fluitje van een cent geworden. Wil je toch nóg sneller je wand verfraaien, een ander sfeertje of gewoon iets nieuws? Dan kun je nu ook kiezen voor behangpanelen of behangcirkels. Met de meest prachtige afbeeldingen voor zowel woonkamers, slaapkamers als kinderkamers is het bladeren in onze behangboeken nu helemaal een feestje. Kom gauw langs in één van onze winkels. 

Behangpaneel KEK Amsterdam
Behangpaneel KEK Amsterdam

Prachtige afbeeldingen

Je kunt uren door de boeken bladeren, want de behangcirkels en -panelen zijn er in verschillende prints. Van Delfts blauwe bloemen, een wolkendek tot aan bloemen uit de Gouden Eeuw. Voor de fans van de botanische interieurstijl zijn er prachtige tropische landschappen, maar ook in zwart wit zijn er meer grafische prints verkrijgbaar. Kortom; voor ieder wat wils. 

KEK Amsterdam behangcirkel

Ook voor de kinderkamer

De kinderkamer is niet vergeten, want de behangcirkels en -panelen zijn er ook in allerlei gave prints voor de baby- en of kinderkamers. 

KEK Amsterdam behangcirkel voor de kinderkamer
Ververs mijn locatie Wij hebben uw voorkeurs vestiging opgeslagen door middel van een cookie. Klik om deze te verversen (de dichtsbijzijnde locatie wordt opnieuw bepaald).