Back to Nature

Haal de natuur in huis met deze woonstijl! Met de back to nature trend ligt de nadruk vooral op gebruik van natuurlijke materialen, zoals riet, rotan en bamboo.

Kleurgebruik

Wil jij nou ook deze mooie woonstijl thuis verwezenlijken? Begin dan met je muur verven in een zachte grijstint en vergrijsd groen. Als je het huis in deze kleuren verft en dit combineert met een paar planten creëer je een heerlijk rustgevende combinatie in huis.

back to nature sfeerbeeld

Maak de stijl echt af!

Een rond sisal vloerkleed staat heel goed bij deze woonstijl! Deze stijl maak je echt af als je gebruik maakt van natuurlijke materialen, - kleuren en - prints. Denk aan bijvoorbeeld accessoires met illustraties van insecten. 

Woonstijl Back to Nature

Welke woonstijl past bij jou?

Een interieur waarin jij je thuisvoelt is natuurlijk erg persoonlijk en meestal niet te omschrijven in één woord. Daarom hebben wij verschillende woonstijlen samengesteld om jou te inspireren. We laten zien dat het juist vaak gaat om een gave mix van verschillende elementen om een echt persoonlijk interieur te creëren. Bij al onze winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met een advies op maat. Ze kunnen je niet alleen adviseren over welke raamdecoratie het beste past in jouw woonsituatie of welke vloer je het beste kunt kiezen met jouw woonwensen, maar ze kunnen ook goed helpen bij het ontwerpen van een totaalplaatje. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën waardoor we ook bij het creëren van een totaalplaatje rekening kunnen houden met iedere portemonnee.

  • Bezoek een KW Wonen

  • Ga naar een KW Wonen bij jou in de buurt en wij helpen je verder!

  • Of gebruik je locatie
  • Bekijk alle winkels

Industrieel-Scandinavisch
Industrieel - Scandinavisch
Ververs mijn locatie Wij hebben uw voorkeurs vestiging opgeslagen door middel van een cookie. Klik om deze te verversen (de dichtsbijzijnde locatie wordt opnieuw bepaald).