Naar boven

Warm met oker en goud

Een oker goud interieur

Met okergeel en goudtinten creëer je een luxe en warm interieur. Ook met rijke stoffen, zoals een mooie gordijnstof of het fluweel van de bank, onderstreep je de elegantie van deze stijl. Je maakt okergeel nog nét even iets spannender door haar te combineren met een zacht zeegroen.

Ons assortiment banken
 

Banken

Wij zijn groot fan van de bank bij deze woonstijl. Het is de Isabella van het merk Sevn, wat zo leuk is aan deze bank is dat je hem helemaal zelf kan samenstellen. Wil je hulp bij het samenstellen van jouw ideale bank? Kom dan langs in een van onze winkels, onze stylistes adviseren je graag!

Onze woonaccessoires
 
 

Accesoires en verlichting

Als je aan de slag gaat met goud is het belangrijk om dit te doen door dit als accent toe te voegen door middel van accessoires. Tenzij je natuurlijk juist een groot statement neer wil zetten of wil gaan voor veel bling-bling. Wil jij deze stijl subtiel houden? Gebruik dan gouden en okerkleurige accessoires. Dit geeft je inrichting een luxe uitstraling. Een mooie vloerlamp met goudaccent, glazen vazen of een mooi gouden potje kan al veel doen met de sfeer.


Bij welke woonstijl voel jij je thuis?

Een interieur waarin jij je thuisvoelt is natuurlijk erg persoonlijk en meestal niet te omschrijven in één woord. Daarom hebben wij verschillende woonstijlen samengesteld om jou te inspireren. We laten zien dat het juist vaak gaat om een gave mix van verschillende elementen om een echt persoonlijk interieur te creëren. Bij al onze winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met een advies op maat. Ze kunnen je niet alleen adviseren over welke raamdecoratie het beste past in jouw woonsituatie of welke vloer je het beste kunt kiezen met jouw woonwensen, maar ze kunnen ook goed helpen bij het ontwerpen van een totaalplaatje. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën waardoor we ook bij het creëren van een totaalplaatje rekening kunnen houden met iedere portemonnee.

Bekijk hier al onze woonstijlen