Naar boven

Pittig peachy

Pittig peachy

Jouw interieur nét iets anders? Ga voor 'peach'.

  
Zoet en stoer

Met de kleur 'peach' kun je een heerlijke zoete sfeer creëren, maar het is ook de perfecte kleur om zoet met stoer te combineren. In combinatie met zwart en bijvoorbeeld marmer accenten maak je met de kleur 'peach' de perfecte combinatie tussen zoet en stoer! 

 

Kies voor zwarte accenten

Durf te kiezen voor zwart. Zwarte accenten brengen een mooi contrast aan in een interieur. Zeker in combinatie met een lichte kleur als 'peach' kan zwart erg goed matchen. Een zwart daybed, zwarte pootjes onder een tafeltje of een zwart metalen kast geeft een ruimte soms net dat beetje lef dat het nodig heeft.

 

Een lekker kleurtje in je interieur is erg aan te raden. Het geeft de ruimte vaak nét even die sfeer die je zoekt. Maar kleur toevoegen kan ook spannend zijn, want in dat mooie woonmagazine ziet die blauwe bank met okergele muur er tiptop uit, maar zonder dat perfect gestylede kussentje erbij kan het in je eigen woonkamer toch tegenvallen. Een interieurstylist biedt in dit geval uitkomst, want die kijkt niet alleen naar een combinatie van kleuren, maar ook van materialen en vormen.

Wil je zelf aan de slag? Dan kun je het beste beginnen bij een kleur op de muur. Dit is makkelijk weer te wijzigen mocht het resultaat je toch tegenvallen.