Naar boven

Nordic Black & White

Een Nordic Black and White interieur

De zwart wit combinatie is een klassieker die het altijd goed doet. Het luchtige wit in combinatie met stoer zwart zorgt voor een prachtig contrast.


 

Altijd goed

Met deze stijl zit je al snel goed; zwart en wit. Maar om te zorgen dat het niet saai wordt, kun je spelen met verschillende materialen en patronen. Je kunt natuurlijk ook, zoals wij hebben gedaan, een accentkleur kiezen om toe te voegen. Het groen van plantjes komt ook extra mooi uit in een zwart-wit interieur.

 

Welke woonstijl past bij jou?

Een interieur waarin jij je thuisvoelt is natuurlijk erg persoonlijk en meestal niet te omschrijven in één woord. Daarom hebben wij 5 woonstijlen samengesteld om jou te inspireren. We laten zien dat het juist vaak gaat om een gave mix van verschillende elementen om een echt persoonlijk interieur te creëren. Bij al onze winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met een advies op maat. Ze kunnen je niet alleen adviseren over welke raamdecoratie het beste past in jouw woonsituatie of welke vloer je het beste kunt kiezen met jouw woonwensen, maar ze kunnen ook goed helpen bij het ontwerpen van een totaalplaatje. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën waardoor we ook bij het creëren van een totaalplaatje rekening kunnen houden met iedere portemonnee.


Botanisch - Industrieel

Landelijk - Scandinavisch