Naar boven

Donkergroen met mosterd geel

Mustart

Ben jij een kunstzinnig type? Grote kans dat je dan graag mooie kunstwerken aan je muur hangt én dat je houdt van een beetje lef in je interieur. Wij inspireren je graag met een interieur waar is gekozen voor een donkergroene muur als basis met daarbij veel bruine, goud en mosterd accenten én een gave foto aan de wand.

Ga jij voor een donkere muur?

Van een donkere muur wordt vaak gedacht dat dit de ruimte een stuk kleiner maakt. Toch hoeft dit niet per se. Sommige donkere tinten, zoals deze donkergroene kleur op de afbeelding hieronder, geeft een ruimte juist meer diepte. Dit is de kleur P19460 van Wijzonol. De muur waar het meeste licht op valt, is de meest ideale muur voor een donkere kleur.

 

Volg jij graag de interieurtrends?

Ben jij iemand die graag de interieurtrends op de voet volgt én al snel weer kriebels voelt om je hele interieur te veranderen? Dit kan een prijzige hobby zijn, tenzij je kiest voor een aantal goede basiselementen (denk bijvoorbeeld aan een bank en een goede lamp) en je veranderingen zoekt in een kleur op de muur. Met een nieuwe kleur op de muur geef je je interieur op een snelle manier een nieuwe sfeer. In onze KW Wonen winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met al je interieurvragen.