Naar boven

Stijlen met je buitenkleed

De tijd om lekker te genieten in de tuin, onder de veranda of op het terras is aangebroken. Buiten zitten wordt een stuk aangenamer wanneer je op een gezellig plekje zit. Gezelligheid creëren kan eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een buiten vloerkleed. Dan denk je misschien een buiten vloerkleed? Ja! Een buiten vloerkleed kan een hele mooie, stijlvolle toevoeging zijn aan je tuin. Er zijn verschillende manieren om je tuin, de veranda of het terras op te fleuren door middel van een buiten vloerkleed. Zo kun je een buiten vloerkleed stijlen door (een deel van) het buiten vloerkleed onder een (lounge) bank te leggen of onder de eettafel. Maak de tuin, het terras of de veranda compleet met wat leuke (buiten) accessoires en je bent klaar voor het buitenseizoen!

De voordelen van een buitenkleed

1. Huiselijk, sfeervol en gezellig
Door middel van een buitenvloerkleed maak je je terras, veranda of tuin een stuk huiselijker, sfeervoller en gezelliger. Met een buitenvloerkleed voeg je warmte en huiselijkheid toe aan je buitenplek en creëer je een supergezellige hoek in je tuin! Een buiten vloerkleed geeft niet alleen warmte en sfeer, het is ook nog eens super comfortabel en heerlijk aan je blote voeten in de zomer.

2. Maak je tuin onderdeel van het huis
Door in je tuin een buiten vloerkleed te leggen die aansluit bij je interieur, kun je de sfeer van je interieur doortrekken naar buiten. Hierdoor creëer je gemakkelijk een eenheid tussen binnen en buiten en dit vormt het een huiselijk geheel!

3. Alles kan en mag
Met een buitenvloerkleed kan en mag alles. De vloerkleden variëren van vierkant, rond tot rechthoekig. Niks is te gek! Je kunt kiezen voor rustige natuurtinten of laat het knallen met kleur en print.

4. Eenvoudige styling
Het stijlen van een buiten vloerkleed is erg eenvoudig. Kies ervoor om de meubels deels op het buiten vloerkleed te zetten om meer eenheid te creëren of kies ervoor om wat kleinere meubels om het buiten vloerkleed heen te plaatsen. Hierdoor maak je van het buiten vloerkleed een echte eyecatcher.

5. Oneindig te combineren
Een buiten vloerkleed is oneindig te combineren met verschillende meubels en accessoires. Maak het plekje af met wat leuke bijzettafeltjes of kies ervoor om wat planten en of kussens te gebruiken.