Naar boven

Pimp je lounge hoek

Er gaat niets boven heerlijk loungen in je tuin, daar wordt iedereen blij van. Maar hoe pimp je je loungehoek na een koude en kille winter? Met deze leuke decoratie-ideeën zorg jij ervoor dat je chill hoek er weer tip en top uitziet.

Buiten vloerkleed

Vaak zijn het de kleine aanpassingen die een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een buiten vloerkleed. Een vloerkleed kan heel veel warmte, kleur en gezelligheid geven aan je loungehoek. Ook zorg je ervoor dat de tuin meer onderdeel wordt van het huis. Leg (een gedeelte van) het buiten vloekleed onder een (lounge) bank en maak de hoek huiselijker met een paar leuke bijzettafeltjes, stoelen, planten en of kussens. Ook kun je een buiten vloerkleed heel leuk onder de eettafel leggen. Buiten vloerkleden kunnen variëren van vierkant, rond tot rechthoekig.

Wanddecoratie

Je loungehoek hoeft niet groot te zijn om het gezellig te decoreren. Je zitplek oppimpen kun je gemakkelijk met verschillende soorten wanddecoratie. Wanddecoratie kan variëren van een leuke poster of schilderij tot een aantal hoeden of borden tegen de muur bevestigd. Dit kan een warme en gezellige sfeer, maar ook een vakantiegevoel geven. Leuke hoeden of borden uit een ander land of vakantiebestemming in huis? Bevestig deze tegen de muur en haal het vakantiegevoel naar ‘’huis’’. Liever niet allerlei spullen tegen de directe muur bevestigen? Monteer dan eerst een paneel aan de muur waar je allerlei spullen aan kan bevestigen.

Sfeervolle verlichting

Pimp je tuin met diverse soorten verlichting. Verlichting is een ontzettend belangrijk onderdeel van je tuin. Verlichting moet praktisch zijn, maar moet ook een gezellige uitstraling geven. Leuke en praktische verlichting? Bekijk dan eens de buitenverlichting van Eglo. Eglo staat bekend om gezellige en optimale verlichting! Bekijk het gehele assortiment online of kom naar een van onze KlusWijs winkels. Liever een gave binnenlamp in de tuin hangen? Ook binnenverlichting kan prima buiten hangen. Denk er dan wel aan dat deze verlichting overdekt hangt onder bijvoorbeeld een veranda.

DIY

DIYs hoeven niet ingewikkeld te zijn om een leuke indruk te geven. Pimp daarom je tuin op met wat gave selfmade producten. (Oude) stukken hout over? Geef de stukken hout een leuk kleurtje, versier de stukken naar wens en je hebt superleuke ‘beach’ borden. Een oud of tweedehands meubel over? Schilder het meubel met de KlusWijs Krijtverf of KlusWijs Betonverf in een leuke kleur en breng een oud meubel weer tot leven. De loungehoek een andere kleur geven, maar liever niet de muur schilderen? Verf een paneel, bevestig deze aan de muur en kies een knallende kleur om de loungehoek een nieuw leven in te blazen. Voor de handige klussers onder ons; maak je eigen pallet bank. Heerlijk om op te loungen en ook nog eens mega stijlvol!