Naar boven

Kleur van het jaar 2020: Tranquil Dawn

Tranquil dawn: kleur van het jaar!

Tranquil Dawn, dé Kleur van het Jaar 2020 uitgeroepen door Flexa. 

Een lichte groengrijze tint met een blauwe ondertoon. De naam van deze kleur verwijst naar de ontwakende horizon en het licht wat daarmee gepaard gaat. Het voelt helder en straalt licht uit. Creëer rust en harmonie in jouw interieur met de Tranquil Dawn kleur.

Deze interieurkleur is op vele manieren te gebruiken. In een vol vlak, maar ook voor accenten tussen vollere interieurkleuren leent Tranquil Dawn zich uitstekend. Deze kleur valt perfect te combineren met alle kleuren uit het Creativity palet. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw muur voor een deel met een andere kleur te verven. Tranquil Dawn is met veel verschillende kleursoorten te combineren: dus wees niet bang en kies voor een toffe kleurcombinatie!
Tranquil Dawn in je interieur

Deze interieurkleur is op vele manieren te gebruiken. In een vol vlak, maar ook voor accenten tussen vollere interieurkleuren leent Tranquil Dawn zich uitstekend. Deze kleur valt perfect te combineren met alle kleuren uit het Creativity palet. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw muur voor een deel met een andere kleur te verven. Tranquil Dawn is met veel verschillende kleursoorten te combineren: dus wees niet bang en kies voor een toffe kleurcombinatie!Relaxte sfeer met de combinatie van zandtinten

Wanneer je Tranquil Dawn met zandtinten combineert, creëer je een relaxte sfeer in iedere kamer. Kies voor de combinatie met een beige interieur om rust te creëren of laat je een houten kast er echt uitspringen als een eyecather.