Naar boven

Interieurstyliste aan het woord

Interieurstyliste Jolande aan het woord

Interieurstyliste Jolande aan het woord

Als kind was Jolande al wekelijks haar slaapkamer aan het veranderen. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in interieurstyling kan styliste Jolande je helpen aan een interieur waar je blij van wordt.

De perfecte combi

“Een winkel met allerlei moois om je huis te stofferen, een groot aanbod meubels en accessoires én de samenwerking met de klussendienst. Het is net een snoepwinkel waar ik werk. Door de samenwerking met zowel de klant als de klussendienst kunnen we zóveel maken. Met zo’n enthousiast team maken we echt de mooiste huizen.”

Je interieur op een bord

“Klanten die echt een uitgebreid advies willen maken met mij een afspraak. Ik neem de wensen door en ga vervolgens aan de slag met een compleet plan. Ik verzamel allerlei stalen, gordijnstoffen, karpetten en foto’s om een compleet moodboard te maken. Ik kom ook bij mensen thuis. Regelmatig laad ik mijn Fiat500 tot de nok toe vol met allerlei mooie spullen om die bij de klant thuis te stylen.”
 
“Laat zien wie je bent door je interieur”
 

Dé tip?

“Doe iets wat je écht leuk vindt. Je kunt wel alle woontrends willen volgen, maar uiteindelijk is het mooiste wat je kunt doen een interieur creëren met persoonlijkheid, dat écht bij je past en daar hebben trends niks mee te maken.

En durf de ruimte de ruimte te laten. Mensen zijn vaak geneigd een ruimte (te) vol te zetten. Oh en verlichting! Dat wordt vaak vergeten, maar is zo belangrijk!”