Naar boven

Shutters

Onze shutters zijn verkrijgbaar in 3 varianten: basic, special en kunststof. Met shutters haal je prachtige raamdecoratie in huis. Naast een lust voor het oog, werkt het ook nog zonwerend en zorg je voor privacy in huis. Lees op deze pagina meer over de 3 verschillende typen shutters die wij in ons assortiment hebben.

Shutter basic
Shutter special

 

Shutter kunststof

Shutter basic

Een kwalitatief maar eenvoudig maatwerkprogramma geschikt voor ramen met een maximale afmeting van 600 cm breed* en maximaal 240 cm hoog.

Neutrale wittinten, 7 deklagen verf en 2 lamelmaten, het zijn volwaardige shutters met een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Ook deze shutters worden altijd compleet geleverd met een montageframe en ingefreesde sluitmagneten.


Voor jouw gemak worden deze Basic shutters exact op de door jouw bestelde maat geleverd. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze inmeet- en montageservice. Zo ben je verzekerd van perfecte shutters die jarenlang meegaan.

€ 260,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²

*Voor ramen vanaf 200cm breed adviseren wij om een railsysteem toe te passen. Voor ramen van 400cm tot 600cm breed is een railsysteem vereist. Ramen met grotere afmetingen zijn verkrijgbaar als Special shutters.Special shutters

Een uitgebreid maatwerkprogramma met eindeloos veel mogelijkheden in lamelmaten, kleuren, vormen en scharnieren. De Special shutters worden altijd tegen meerprijs door monteurs bij jou ingemeten en gemonteerd. Zo ben je verzekerd van perfecte shutters die jarenlang meegaan.


De shutters worden altijd compleet geleverd met een montageframe en ingefreesde sluitmagneten.

Bij ramen breder dan 200 cm adviseren wij om een railsysteem toe te passen. Het bedienen van de panelen is eenvoudig en het geheel sluit op fraaie wijze. Voor de stabiliteit kan er ook een onderrail worden geplaatst.

Naast rechte shutters leveren wij ook shutters voor speciaal gevormde ramen, zoals schuin of rond.

Wanneer je een draaikiepraam of een dakraam hebt en je deze wilt voorzien van shutters, dan hebben wij daar ook oplossingen voor.

€ 315,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²


 

Kunststof shutters

Je kunt ook kiezen voor de kunststof shutter die uitermate geschikt is voor natte ruimtes. Deze zijn duurzaam en geven je badkamer of keuken een authentieke uitstraling. Daarnaast zijn onze kunststof shutters uitstekend te combineren met de special shutters!


De kunststof shutters zijn voor extra stevigheid voorzien van een aluminium kern en worden altijd compleet geleverd met een montageframe en sluitmagneten.

Het maatwerk-programma wordt altijd ingemeten en gemonteerd.

€ 315,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²