Naar boven

Smart verlichting van Calex

Met één druk op de knop je huis verlicht

Lampen die op afstand te bedienen zijn door middel van een afstandsbediening of app ken je vast al. Dat concept is niet nieuw. Toch is de slimme verlichting van Calex wél vernieuwend. Wat deze smart lampen anders maakt dan andere in zijn soort, is dat deze lampen slechts een fractie duurder zijn dan de niet-smart lampen, op WIFI werken én ook nog eens lampen zijn die er hartstikke mooi uitzien! Ken je die mooie filament ledlampen? In die stijl zijn er nu ook smart lampen. Zie hier!

Wat houdt dat smart precies in?

Je kunt alle lampen in je huis smart maken, dat houdt in dat je ze kan aanzetten met één druk op de knop vanaf een afstand. Daarnaast kun je de lampen op deze manier ook dimmen en je past eenvoudig de kleurtemperatuur aan. Hoe doe je dit? Ofwel door de lamp te vervangen door een smart lamp of door jouw bestaande lamp aan te sluiten op een smart stekkertje. Je kunt alle lampen aansluiten op de Calex app of op de Calex Smart afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je met één druk op de knop alle lampen aan en uitzetten. De Calex app geeft ook de mogelijkheid verschillende scènes in te stellen. Dit geeft de mogelijkheid om met één druk op de knop je verlichting aan te passen aan de sfeer/setting die je op dat moment wilt. 

Binnen 5 stappen is jouw huis smart

Nu denk je vast: maar hoe creëer je zo’n gevoel van comfort met verlichting? In slechts enkele stappen is jouw huis binnen no-time geheel smart. Volg de onderstaande stappen en ondervind de luxe die de Calex smart lampen bieden:

1.     Verbind jouw telefoon met de Wifi
2.     Download de Calex app (geschikt voor Android en Apple) en open de app
3.     Selecteer jouw lamp en check of de lamp knippert
4.     Voer het Wifi-wachtwoord in en verbind de lampOf bekijk de demonstratievideo 

Wil je graag alle stappen via een video bekijken? Check de video hieronder om alles nóg makkelijker te installeren.  

Veel verschillende mogelijkheden!

Wanneer al je lampen gekoppeld zijn aan je app, kun je verschillende scenario's instellen. Dat houdt in dat je voor verschillende situaties je verlichting met één druk op de knop aanpast aan de gewenste sfeer. Zo kun je bijvoorbeeld een scenario "film kijken" aanmaken. Je wil dan de sfeerverlichting wellicht wat meer gedimd en het functionele licht mag uit. Per lamp geef je de kleurtemperatuur en sterkte aan. Nu kun je met één druk op de knop via de Calex app je verlichting aanpassen aan de sfeer die je wilt wanneer je een film opzet.

Dim je licht of pas de kleur, het contrast en de kleurtemperatuur aan! Alles is mogelijk en zo creëer jij de perfecte sfeer voor iedere gelegenheid geheel zonder moeite. Wat nog een bijkomstig pluspunt is: je hebt geen dimmer meer nodig, want je kan de lampen via de app dimmen! Wil je geen gebruik maken van de app? Dan is het ook mogelijk om met de Calex afstandsbediening de smart lampen te bedienen. 

Laat je inspireren door de vele stijlvolle smart lampen in verschillende maten, vormen en kleuren. Kom langs in één van onze winkels om het assortiment te bekijken of kijk online op kluswijs.nl